(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Nivové večky - vynikající,rychlá a sytá večeře!!!
Potřebné ingredience
veka (pro dvě dospělé osoby bohatě stačí jedna), máslo, Niva
Postup přípravy
Veku si nakrájíme na plátky (jako na chlebíčky). Plátky veky potřeme tenkou vrstvou másla. Nivu si nahrubo nastrouháme a namazané večky posypeme. Dáme zapékat do trouby (asi na 160°C). Pečeme tak dlouho, než veka zrůžový a Niva se rozpustí (asi 20-30min.).
K takto připraveným chlebíčkům je výborný nějaký zeleninový salát nebo samotná zelenina. To už záleží na fantazii. Kdo má rád šlehané podmáslí, tak doporučuji připíjet k těmto chlebíkům. To opravdu nemá chybu!!! Toto jídlo je velice syté.
K takto připraveným chlebíčkům je výborný nějaký zeleninový salát nebo samotná zelenina. To už záleží na fantazii. Kdo má rád šlehané podmáslí, tak doporučuji připíjet k těmto chlebíkům. To opravdu nemá chybu!!! Toto jídlo je velice syté.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé